1

Sr. M. Natanaelas 25-års klosterjubileum for avleggelse av ordensløfter

Den 11. mai 1996 avla Sr. M. Natanaela sine første løfter: kyskhet, fattigdom og lydighet av kjærlighet til Jesus, sin brudgom.

På tirsdag, den 11. mai 2021, samlet vi søstre med prester i St. Elisabeths kapell på Nordstrand for å feire takksigelsesmesse. Messens intensjoner var for Søster Natanaela. Vi forenet oss gjennom bønn i takknemlighet til Gud for det kallet hun har mottatt, sitt” ja” til Gud, og for hennes trofasthet i tjenester som hun blir betrodd i vår kongregasjon.

Den høytidelige messen ble presidert av p. Arne Fjeld OP – vår skriftefar. Det var også to andre prester: p. Marinko Pervan og p. Carlo Le Hong Phuc.  Under Eukaristifeiringen, fornyet jubilanten sine avlagte løfter.

Søstre fra andre kommuniteter i Den Norske Provins, var også til stede for å takke Gud sammen med jubilanten. Jubileumsfeiringen ble beriket med høytidelig messe, festlig middag med gode samtaler, fin underholdning, og ikke minst, masse gode ønsker og gratulasjoner fra alle som var til stede, og de som ikke kunne komme. Feiringen gav oss mot og styrke, mye glede, og gode tanker om vårt eget kall.

Vi vil takke Gud og be Ham om kraft og velsignelse for Søster Natanaela slik at hun med Guds hjelp kan utføre sine tjenester i Kirken.

Søstrene i Oslo kommunitet.

Se bilder her