St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Retrett for jenter «Å være til»

01.07.2019

11 flotte jenter fra Polen, som kom til Oslo, for en tid, å nærme seg Gud under paters veiledning og samtidig bli litt kjent med norsk natur.

Retrett i Oslo

Fra 25.-27. juni hadde vi besøk av pater Bartosz Golnik, vår retrettholder, og ikke minst, av 11 flotte jenter fra Polen, som kom til Oslo, for en tid, å nærme seg Gud under paters veiledning og samtidig bli litt kjent med norsk natur. Sr M. Natanaela og sr. M. Rita stod som ansvarlige for organiseringen og kjøring til og fra flyplassen. Hverdagens Eukaristi og foredrag sørget for det åndelige, mens gode måltider og lek fikk oss til å le mye sammen og bygge fellesskap. Vi kunne til og med ta en tur til Larvik på Jesu Hellige Hjerte fest og besøke våre Fransikanske brødre. Etter så mange velsignede opplevelser sammen, er det alltid vanskelig å ta farvel, men vi håper at det ikke var siste gang vi møtte hverandre.

sr. M. Rita Kozielska
Tromsø

Se flere bilder her

Dele:
Gå til toppen
Translate »