St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Velkommen til våre nye hjemmesider

13.11.2019

Velkommen til St. Elisabethsøstrenes nye hjemmesider. Ved innledningen får du lese bl. a. : Ved å love Gud kyskhet, fattigdom og lydighet, går vi over egne begrensninger. Dagens verden legger vekt på sin profil og muligheten til å konsumere, få noe. Vi forsøker da å stride litt imot det og vil være helt og holdent disponible. Alltid for og alltid i Fellesskapet. Hvis du ønsker å se hvordan det ser ut i praksis å følge Kristus og gi Ham hele sitt liv, dag etter dag, minutt etter minutt, inviterer vi deg til å bli kjent med vår kongregasjon. Mange steder i verden utviklet helsevesen seg under oppsyn av våre søstre, og militær strid ble satt til side innenfor klosterets murer. Vi bærer med oss identitet og opprinnelse, men vi møtes alltid ved En Kilde.

Vi har de siste ukene jobbet mye med våre egne nettsider. Det er ingen hemmelighet at det har vært krevende. Vi er, om vi kan få lov å si det selv, veldig fornøyd med resultatet.

Vi takker sr. M. Asumpta Balcerzak for hennes store innsats i dette prosjektet. Hun hadde mye glede av å jobbe med våre nettsider og har alltid vist sin brennende iver for saken. Takk til deg, kjære søster, og dine assistenter.

Til dere brukere: Fortell oss gjerne hva du liker, hva som overrasket deg og hva annet du kunne ønske å finne på våre nettsider.

Liker du denne websiden? https://stelisabeth.katolsk.no  Del den gjerne med andre.

Søster M. Katarina Hodyr
provinspriorinne

Kontakt oss

Dele:
Gå til toppen
Translate »