St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

VÅR JULEBASAR 2020 ER AVLYST

17.11.2020

Julebasaren lørdag før første søndag i advent har i mange år vært en årlig happening hos oss, med åpent hus for alle, alt fra små barn som deltar på juleverkstedet, til unge speidere som har kommet med fredsflammen fra Betlehem, til nybakte foreldre som leter etter hjemmelagde babyklær og julegaver som dufter eller stråler, og eldre som treffes for prøvesmake noen tradisjonelle julekaker. Hvis noen likevel har noen spesielle ønsker i forhold til ting søstrene lager kan vi ta imot bestilling på e-post: oslo@StElisabeth.katolsk.no

FRIST for bestilling av Adventskalendere er 24. november.
Merk at en katolsk adventskalender starter allerede 1. søndag i advent 29. november.

I Guds navn!

Dele:
Gå til toppen
Translate »