St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Du er en Gud som ser meg

20.10.2018

Halvdagsretrett 20.10.2018

På lørdag 20. oktober fant halvdagsretrett sted hos oss for mange. Med sine forskjellige aldre – noen helt unge, noen unge voksne og enkelte pensjonister, dannet alle deltakerne et ganske livlig fellesskap. Dagens tema handlet om kvinners skjønnhet. Retretten begynte med Angelus bønn i Maria kapell i søstrenes hage. Med sin fromme introduksjon ledet søster Natanaela alle i en dyp og meningsrik diskusjon og betraktninger. Alle viste interesse i samtale og gruppearbeid, samtidig bygde de en god atmosfære. Retrettens deltakerne tilbrakte tid på mange forskjellige aktiviteter, mest tid ble brukt til bønn og samtale. Alle fant ro og fred i søstrenes kapell. Til slutt fikk alle servert et varmt måltid. De hadde en fin mulighet til å bli kjent med flere søstre. Dagens retrett har gitt flere tanker og lyst til å komme igjen. Vi takker alle som har tatt imot innbydelsen. Vi ber til Gud at han velsigner hver og en av oss, og at Han ledsager oss på den trygge og trange vei som fører oss til vårt himmelske fedre land. Neste møte er planlagt til lørdag 15. desember.

Dele:
Gå til toppen
Translate »