St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Lovsangskveld – Blir med å lovprise vår Gud!

22.10.2018

Etter å ha deltatt i halvdagsretrett hos oss på Nordstrand, dro vi til Lovsangkveld i St. Hallvard kirke. Med hjertet fylt av glede og styrke, var det spesielt vakkert å kunne dra så mange som vi var.

Dette var en uforglemmelig kveld med sang, bønn, meditasjon og tilbedelse av Det hellige sakrament som foregikk i kapellet i St. Hallvard kirken. Vi samlet der for å lovprise vår Gud. Det var fint at alle kunne be bønnene til Gud på sitt eget språk, samt kunne synge på forskjellig språk. Vi ba for Kirken, menigheten og ikke minst for hverandre, for på denne måten ville vi styrke hverandre i troen. Takk at vi kunne samle oss ved Jesu føtter for å lytte til Ham, knele foran Ham i et nært forhold som skjult i Det hellige sakrament, og å tilbe Ham med åpne hjerter. Tilbedelse er en viktig del i vårt klosterliv, og det var fint at vi kunne dele denne åndelige gaven med andre. En stor takk til alle som deltok på denne lovsangkvelden med sin innsats til Guds store ære, og til stor glede for oss også. Det var virkelig en fantastisk kveld! Vi håper at vi sees igjen. Datoen er fastsatt til 8. desember 2018 på samme sted og på samme tid kl. 20:15 til 21:00.

Dele:
Gå til toppen
Translate »