St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Et hyggelig og meningsfullt møte!

21.12.2018

Julebasar 2018 på St. Elisabethhjemmet – fantastisk, i år igjen. Etter en lang forberedelse til julebasaren, fant den endelig sted lørdag 1. desember hos oss på Nordstrand. Denne dagen inviterte vi også alle barn til juleverksted. Dagen startet kl. 10.00. Alt håndprodukter var forberedt: julekrybber, julekort, adventsdekorasjoner og smakfulle hjemlagede syltetøy, epleknask, julebakst og mye mer...

Det var mange som kom, både voksne og barn, noen med hele familien faktisk. Fint at de kunne kose seg med vafler og kaffe eller vietnamesiske vårruller (i to størrelser!). Vi håper at alle fikk en fin dag hos oss med mat, julehandel, lotteri, men ikke minst be kjent med oss og med hverandre. Det var også en anledning for oss til å komme menneske i møte, slik at vi kunne dele gleden med andre. Vi håper også at juleverkstedet har vært en god opplevelse for barna, hvor vi kunne lage ting sammen. Det var fint at barna selv kunne lage forskjellige julegaver til sine kjære. En spesiell takk til alle barn som kom og ble kjent med oss!

Klokken 14.15 inviterte vi alle sammen til mini-konsert i vårt kapell på St. Elisabethhjemmet med orgelspill og adventssanger. Sangene og musikken gav oss adventsstemning. Dagen var vellykket! Glade foreldre og fornøyde barn drog hjem. Til slutt ønsket vi hverandre god adventstid og god jul! Det var en vakker dag, og vi er takknemlige for alle som kom, støttet og hjalp oss med forberedelsene og gjennomføringen av dagen. Vi ses igjen neste år.

Dele:
Gå til toppen
Translate »