St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Hl. Elisabeth fra katedralen i Marburg til Jais Nielsens fresker

20.11.2019

Kvelden før salige Maria Louises fest forberedte Apostolat Fellesskapet St. Elisabeth i Tromsø en liten markering av vår skytshelgens dag.

Det er veldig fint at hl. Elisabeth når så mange gjennom alle tider. Kvelden før salige Maria Louises fest forberedte Apostolat Fellesskapet St. Elisabeth i Tromsø en liten markering av vår skytshelgens dag. Det var i Vår Frue domkirke, etter kveldsmessen i menighets lokalet. Alle, kvinner og menn og store barn var velkommen. Vi serverte suppe. Først og fremst hadde vi tid til å snakke sammen. Vi viste også bilder, forbundet med hl. Elisabeth. Den delen har vi kalt «Fra katedralen i Marburg til Jais Nielsens fresker i København». Måtte hl. Elisabeth gå i forbønn for alle som møtte opp og alle dem, som vil fortsette med hennes barmhjertige verk.

Søster M. Rita Kozielska

Se flere bilder

Dele:
Gå til toppen
Translate »