St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Vår Søster M. Augustine har gått et skritt videre på kallets vei.

30.10.2020

Vår Søster M. Augustine Nguyễn Thị Bích Thủy har gått et skritt videre på kallets vei.

Søster M. Augustine har oppvokst i Vietnam. Hun har funnet veien til St. Elisabethsøstrene i Norge i 2016. Siden har hun vært her på formasjonsopplæring. Hun ble kjent med kongregasjonen, fellesskapet og ikke minst har lært seg språket. Nå har hun sagt “ja” til Gud og vil leve i kyskhet, fattigdom og i lydighet.

Etter 8 dagers retrett avla Søster M. Augustine sine første løfter, på fredag den 30. oktober 2020.  Denne store begivenhet fant sted i klosterets kapell i Provinshuset på Nordstrand i Oslo. Høytidelig messen ble feiret p. Carlo B. Le Hong Phuc og p. Marinko Pervan.

Korona-situasjonen gjorde det umulig for hennes familie å komme, men det ble invitert ganske få gjester til denne feiringen.

Etter messen gikk vi opp til spisesalen for å gratulere Søster M. Augustine. Vi fortsatte feiring med festlig middag og mange overraskelser i rekreasjonen. Dagens feiring ble avsluttet med kranseavleggelsen etter Completorium.

Vi takker Gud sammen med Søster M. Augustine for hennes kall og ønsker henne Guds velsignelse og trofasthet i det kallet Gud har gitt henne.

Vi ber alle om forbønn for henne.

Se bilder fra første profess

Dele:
Gå til toppen
Translate »