St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Søster M. Asumpta Balcerzak 60 års fødselsdag

21.06.2021

"Med årene blir du ikke eldre, men du blir sterkere, klokere og mer tolerant."
(sitatet kommer fra Internett )

Bursdag feiringen startet med bønn, og messen ble feiret av biskop Berislav Grgić i St. Elisabeth kapell. Tilstedeværende var sr. M. Katarina, Provinspriorinne fra Oslo, sr. M. Karolina fra Tønsberg, medsøstrene i kommuniteten og en av våre beboere. Etter messen var det gratulasjoner og gode ønsker fra biskopen og søstrene.

Dagen fortsatt med festmåltid (middag), kaker og underholdning med sang og dans. Tilstede ved middagen var også prestene og noen representanter fra vår menighet. Det var en 60 års feiring full av takknemlighet til Gud, fra sr. M. Asumpta selv, og fra St. Elisabethsøstrene. Det var virkelig Guds nåde.

Takker også hennes foreldre, som ofret henne for å tjene Ham i vår kongregasjon. For å uttrykke sin takknemlighet hadde søstrene i kommuniteten pyntet så fint med forskjellige bilder fra sr. M. Asumptas liv. Vi fikk mange bilder fra hennes familie, og de viser hennes tidlige liv.

Å ta imot gaver og høre på gratulasjoner er veldig hyggelig, men det viktigste er å takke for de årene, som har gått, og være glad for årene som skal komme.

Kjære sr. M. Asumpta! Du er 60 år, og du er fremdeles ung, glad og omsorgsfull. Vi ønsker deg, kjære søster, god helse og et langt liv. Vi ber om Guds velsignelse og Hans mange nådegaver. La smilet ditt varme våre hjerter og sjeler i mange år til. La det som har vært  strålende i ditt liv, gjentas, igjen og igjen og bringe deg mye glede og lykke.

Søstrene i Tromsø kommunitet

Se bilder

Dele:
Gå til toppen
Translate »