St. Elisabethsøstrenes Kongregasjon Den norske provins

Elisabethsøstre avlegger evige løfter

19.11.2021

Lørdag den 20. november 2021 avlegger to elisabethsøstre evige løfter i St. Olav domkirke i Oslo. Det er søster M. Pauline Nguyen Thi Hong Ngoc og søster M. Monika Nguyen Thi Hien. Hovedcelebrant er biskop Bernt Eidsvig Can. Reg. og messen begynner kl. 12.00. Deretter er det mottagelse i menighetssalen. Alle er hjertelig velkommen! Søster M. Pauline og søster M. Monika er begge født og oppvokst i Vietnam. De trådte inn hos St. Elisabethsøstrene i 2013 og avla sine første løfter i 2015. Søster M. Pauline er tilknyttet felleskapet i Oslo og søster M. Monika bor i Tromsø. Vi gleder oss med begge søstre, ønsker dem Guds velsignelse og ber dere om forbønn for dem.

Da er lenke til direktesendingen opprettet:

https://www.youtube.com/watch?v=pJM7RPfagqU

St. Elisabethsøstrene

Dele:
Gå til toppen
Translate »